My Little Dragon

My Little Dragon

welcome


background

cctv

DASHBOARD

Tuesday, 17 July 2012

cerita baby

alooo..lama benar xupdate blog ni..hehehe bukan nya apa,sekarang ni sibuk ckit pasal da mula berjinak2 buat bisness..jual baju online laaa..sekarang tengah giat promo..even belum dapat apa yang dihajat,tapi berpuas hati jugak la dengan sambutan..hehehe

so,ari ni nak update cite baby laa..sekarang da nak masuk 6bulan daa..cepat ke?? bagi aku,lambat larr..sebenarnya da xsabar nak peluk2 cium2 baby tau..jadi,ahad yang lepas pegi checking laa..ditemani en hubby..seronokla kan..lagi pun,aku da dapat merasa baby movement daa..bessssssstttt sgt2..en hubby pun excited..

pegi check up mcm biasa saja laa..scan tgk baby..n kali ni betul2 nampak jantina dia..tp oppsss!! sikeret dulu eh..hehe ubat pun still makan yang sma..hmmm..dan yang pastinya kan, BERAT aku naik 4kg..dalam masa sebulan saja..dahsyat x?? aku sekarang kuat makan laaa..pipi da tembam,muka pun da bulat,badan da mula berisi hehehehe...tapi demi baby tersayang,makan ja dulu walaupun dalam ati risau xsangga..so,itu ja la untuk entry kali ni..rasa macam xda cite best sgt pun ehehehehehe..sehingga bertemu lagi di entry akan datang...byee..

my baby