My Little Dragon

My Little Dragon

welcome


background

cctv

DASHBOARD

Wednesday, 20 June 2012

Lagi2 cerita baby

ari ni saja aku nak update cite baby hehehe ari tu da p check up..so da boleh tau jantina baby laa cumanya xbegitu jelas...  

aku p check up hari ahad yg lepas..maklumlaa en hubby pulang so sengaja la nak p dengan dia padahal appointment sepatutnya ari ni 20hb..xjadi masalah kalau p awal pun sebabnya swasta..jadi,suka ati aku la bila nak p..kan???hehehehe lagipun aku teringin gak nak en hubby tengok baby bergolek2 tu..mesti dia suka kan??? 

doktor scan tengok baby xkungfu macam bula lepas daa..sb nya dia da besar...sukanyee mummy tengok baby besar..mummy 1st dpt tgk baby nya jantina..Dr pon xdan mommy kahkahkah..opsssss tapi mommy kasi sikeret dulu eh..ini permintaan daddy..katanya xmau heboh2 lagi..betul la tu...awal lg pon hehehe

masa check up ni baby baru 15weeks lbh..da 4bln da pun...lagi 5bln kita akan berjumpa ya baby??hikhikhik..over gila aku ni.. Dr ckp nexmonth da blh scan 4d..blh tgk muka baby da...agak2 baby muka mcm mommy ke daddy eh??

pasal ubat, Dr kasi yg sama cam bulan lepas..katanya da elok dah mkn ubat tu..& aku pun xcari supplement lain pun kat luar..malas..hehehe lagipun aku sekarang bz ckit pasal nak survey barang baby..even banyak bulan pun,aku kena survey awal..sebabnya aku nak buat budget..hihihi macam ni la keja seorg akaun..tapi belanja bulan2 xpenah cukup haishhhh..

baby 4months

1 comment:

  1. dah lama berkeinginan ada baby kecik..tp kena la kahwin lagi sekali...hurm...ntah bila la kan....

    ReplyDelete