My Little Dragon

My Little Dragon

welcome


background

cctv

DASHBOARD

Wednesday, 6 June 2012

kekejangan kaki

helloo...hehe sudah masuk bulan June da rupanya..cepat masa berlalu kan??tgk2 da setengah tahun da..tgl lg 1/2 tahun masuk tahun baru pula la ye..

nak update blog ari2 pon rasa malas..xdak story best2 pon..sekarang awal bulan..keja banyak jugak la..kena buat closing yg last month nya..tp disebabkan kemalasan yg melampau..aku slow2 je buat keja..xrush mcm dulu..tah le apa jadi hehehe..

baby sekarang pon xbyk ragam(ayat mcm da beranak teww) hehehe da masuk 3bln..syukurlaa org kata xda alahan langsung..mengidam apa sangat pon dak..makan ja apa yg ada depan mata..kakakku penah bagitau,nnt bila kandungan byk bulan mula la kejang kaki & seangkatan dengannya..tapi disebabkan perutku yg masih kecik molek,so aku ingt lama lg kowt..

siapa tau,pagi tadi dalam dok mengeliat best tu ter'krem' laaa..mak aih..da la tdo sorg,kesian ja..terus celik mata ni haaa..cuba la mengurut kaki tu..bila mai keja jadi letih laaa..nak jalan pun masih terasa lagi tegang urat tu..jadi,ku ceritakan pada ofismate..so dia pesan malam2 sebelum tido tu sapu la ckit minyak angin..aku sebenarnya xsangka la...yela kan..awal lagi rasanya untuk aku feel 'krem' tu hehehe..

so, lepas ni kena la berwaspada..da kena sekali kena la berjaga2 kan??? lain tanda masih belum ada la..cuma cepat rasa mengah jaaa..buat keja ckit jaa..huh hah huh hah jadiknya...malas tu toksah kata..malas sedia2 hehehe..lagi moody...yg ni yg sgt risau..tara xmengandung pun sgt moody..bila mcm ni lg double jadiknya..kak ku pesan..jgn cuba nak layan sgt..bawa budak tu..nanti lau xcontrol abeh la kita bila dia kuar mai..so,akan ku cuba sedaya upaya la ye...

banyak jugak cabaran dan dugaan di masa preggy ni...pemikiran
xsehaluan dengan en hubby..ada saja yang bercanggah..cik pun da kebinggunggan..maybe sebab kami PJJ jugak kot..xpala..sabar ja la..bukan aku sorg saja yg ada masalah..sume org masing2 ada mslh..cuma bezanya,kecik ka besar masalah itu & camna diorg setel kan..so,sekarang sambung buat keja laaa..xleh merepek di sini lama2 nanti bos suh balik tidoq umh xpasai2 hehehe..bubye..


Gambar xda kena mengena dengan post..hihihi tapi saja nak iklan..sedap  asam ni..


1 comment: