My Little Dragon

My Little Dragon

welcome


background

cctv

DASHBOARD

Tuesday, 22 May 2012

Wabak Kek Batik

Siapa sangka,kejayaanku membuat kek batik semakin menular di ofis..ari tu kasi geng 3rd floor try,tengahari tu juga diorg buat kek batik..ari ni aku bawakan untuk teman di tingkat bawah pula..diaorg terpuji2 & tertanya2 resipinya..katanya jumaat ni,aku jadi sifu ajar diorg buat..hehehehehe kembang semangkuk gak la kan..tapi sebenarnya kek batik yg korg rasa tu,my 1st trial..risau pula kali ke2nya xmenjadi ke apa hehehehe..tp xpala,sama2 belajar ...

sebenarnya ari ni xbanyak cerita sangat pun..aku bz dengan setting tepon baru..biasala kan,nfon baru apa2 pun kena explore dulu..baru la terer main hehehe..so far,da banyak apps jugak la aku kuasai cewah....siapa yg guna nset canggih2 tu jgn pula dok gelak kat cik..maklumlaaa cik ni xupdated sgt pasai handphone..org len asyik tukar nfon je..tp aku maintain gan sony tu da 4tahun da..jatuh tenggelam air pun cik sony da merasa sumenya..tp bukan nak puji,tahan jugakla even beratus2 kali jatuh.. So aku kerisauan jugak dgn nset baru ni,yelaa aku jenis kasar jugak lau terjatuh nahas laaa..da la nset canggih (even xmahal) sekali jatuh boleh dok ICU or terus tanam la kot..jadi,kena lebih banyak berhati2 la hehehehe

sekarang ni aku ada banyak stok buah mempelam..hehehe bukan mengidam pon tapi dia mai pahit mulut..so,bila ada benda masam ni,legaaaa la..kat opis,kat umah sume ada buah pelam..jadi hantu mempelam la aku buat masa sekarang ni..dalam dok cite ni pun rasa cam nak p menyicah pula laaa..yela kan,pantang sebut cepat je aku terliur hehehehe

esok ni ada pula appointment dgn doktor..kali ni dr kata nak amik darah..hehehe teringin nak tgk perkembangan baby..da besar mana da agaknya ye?? mommy kurang makan makanan berkhasiat skrg ni,jadi hanya vitamin gan susu je la yg blh baby amik hehehe..yela,xlalu nak makan benda berkhasiat..cam roti,oat tu kan,sebut ja terus sempit kerongkong ni..entah jugak laaa..mau aku paksa makan jugak,gerenti leh muntah kuar hehehehe tu pun mak mentuaku dok suruh makan tauhu, soya..hmmmm dengar ja macam geli tengkuk jaaa..xdak rasa nak makan pun hehehehe

so,nanti esok2 la pula cik update..ari ni sangat2 malas nak menaip..lagipun nak p menyicah pula ni..hehe

No comments:

Post a Comment